Wie zijn wij

Wie zijn wij

Over GET IN CTRL.

“Zullen we binnenkort een kopje koffie drinken?”

Wij, Anne-Claire en Shanice, hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een traineeship in hetzelfde bedrijf. We hadden alleen nog nooit samengewerkt, doordat Anne-Claire bij de online marketing afdeling zat en Shanice bij het web development gedeelte werkte. Tijdens de pauzes konden we het altijd erg goed met elkaar vinden en na afloop van de traineeship beloofde we elkaar dat we nog wel een keer zouden afspreken. Bijna een jaar later, kwam de vraag “zullen we binnenkort een kopje koffie drinken?” en met het maken van een daadwerkelijke afspraak is GET IN CTRL. geboren.

Een goede en relaxte werkrelatie vinden wij erg belangrijk.
Shanice & Anne-Claire, GET IN CTRL. | Web design, web building & online marketing hulp

Onze eerste “business meeting” was in een koffie tentje in Den Haag, waar we onze eerste gesprekken voerde over het oprichten van een eigen bedrijf. Dit deden we uiteraard tijdens het drinken van een cappuccino. Anne-Claire is expert op het gebied van online marketing en Shanice bekwaamd in front-end development en grafisch design, hierdoor zijn wij een goede aanvulling op elkaar. De samenwerkingsbijeenkomsten verliepen zo goed dat we dit hebben voortgezet en elke afspraak die werd gemaakt vond plaats in verschillende koffietentjes.

 

Ook deze “informele sfeer” van zakendoen en het sparren met elkaar over online marketing & webdesign, willen wij graag naar klanten overbrengen. Wij willen jou ook laten genieten van deze omgeving, dus daarom willen wij onze afspraken ook graag onder genot van een kop koffie maken in een gezellige omgeving waar iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Een goede en relaxte relatie vinden wij erg belangrijk.

 

Doordat wij zelf ook een Start-Up zijn kunnen wij ons goed inleven in situaties van andere Start-Ups, zoals het hebben van een beperkt budget en het willen genereren van naamsbekendheid, hierdoor proberen wij zoveel mogelijk een vaste prijs aan te bieden. Dus schroom niet om contact op te nemen om jouw bedrijf op een hoger niveau te krijgen.

 

LET OP! Bij een afspraak met GET IN CTRL is de consumptie van koffie niet verplicht, thee of iets fris mag ook 😉

Dit zijn wij!

GET IN CTRL | Anne-Claire

Anne-Claire Geerlings

Co-Founder & Online Marketeer

Online marketing, dat is mijn passie! Mijn naam is Anne-Claire en ik ben verantwoordelijk voor alle marketing gerelateerde opdrachten. In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in digitale marketing. Na een aantal jaar op de marketing afdeling gewerkt te hebben voor verschillende werkgevers, heb ik de sprong gewaagd om samen met Shanice GET IN CTRL. op te richten.

Gezien online marketing een nogal breed begrip is, specialiseer ik mij tot de volgende onderdelen: Online adverteren, website optimalisatie en e-mail marketing.

Ik adviseer bedrijven en zelfstandigen uit verschillende branches over het versterken van hun online zichtbaarheid en binnen halen van extra leads en sales. Dit loopt uiteen van het meedenken over strategieën tot het uitvoeren van concrete marketing taken.

GET IN CTRL | Shanice Tan

Shanice Tan

Co-Founder, Front-end Developer & Grafisch Designer

Communicatie vind ik één van de belangrijkste eigenschappen in mijn ontwerpen en websites, een boodschap over brengen waar de doelgroep zich in herkent en tegelijkertijd parallel staat aan de huisstijl van het bedrijf.
Na de afronding van mijn opleiding International Business and Management Studies (IBMS) ben ik me gaan specialiseren in webdesign, grafisch design en web development, omdat ik hier mijn enthousiasme en creativiteit in kwijt kon.
Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan wilde ik dit werk ook graag voor mezelf gaan doen, maar ik kon dit niet alleen... Hierdoor zocht ik contact met Anne-Claire en hebben we besloten samen GET IN CTRL. op te richten! Samen zijn we een erg goed team en kunnen we diensten bieden op het gebied van web building en web marketing.
Bij GET IN CTRL. ben ik verantwoordelijk voor het bouwen van websites/webshops en huisstijl ontwerpen.

Shanice & Anne-Claire, GET IN CTRL. | Web design, web building & online marketing hulp

Wij zijn Anne-Claire & Shanice, samen zijn wij de perfecte combinatie tussen online marketing en web building!

“Wij weten van aanpakken en helpen jouw business graag een stap verder!”

Wat wij Start-ups kunnen bieden

GET IN CTRL biedt start-ups en middel-kleine bedrijven hulp in de vorm van online marketing & web building. Van het opzetten van een website of webshop, tot het implementeren van een online marketing strategie en het maandelijks optimaliseren van de website voor een goede vindbaarheid in Google, de #1 zoekmachine.

 

Wij focussen ons op voornamelijk op start-ups, gezien wij deze nieuwe spelers op de markt 1 op 1 kunnen voorzien van de best gerichte hulp, passend bij het budget van een start-up.

 

Doordat wij, Shanice & Anne-Claire, onze krachten samen hebben gebundeld op het gebied van web building en online marketing kunnen wij een optimaal rendement halen uit de websites van klanten.

We zijn gespecialiseerd in:

 

Webdesigns in WordPress

Webshops in WooCommerce

Huisstijl designs

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine optimalisatie

Facebook adverteren

Google Analytics