Wie zijn wij

Wie zijn wij

Over GET IN CTRL.

“Zullen we binnenkort een kopje koffie drinken?”

Wij, Anne-Claire en Shanice, hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een traineeship in hetzelfde bedrijf. We hadden alleen nog nooit samengewerkt, doordat Anne-Claire bij de online marketing afdeling zat en Shanice bij het web development gedeelte werkte. Tijdens de pauzes konden we het altijd erg goed met elkaar vinden en na afloop van de traineeship beloofde we elkaar dat we nog wel een keer zouden afspreken. Bijna een jaar later, kwam de vraag “zullen we binnenkort een kopje koffie drinken?” en met het maken van een daadwerkelijke afspraak is GET IN CTRL. geboren.

 

Onze eerste “business meeting” was in een koffie tentje in Den Haag, waar we onze eerste gesprekken voerde over het oprichten van een eigen bedrijf. Dit deden we uiteraard tijdens het drinken van een cappuccino. Anne-Claire is expert op het gebied van online marketing en Shanice bekwaamd in front-end development en grafisch design, hierdoor zijn wij een goede aanvulling op elkaar. De samenwerkingsbijeenkomsten verliepen zo goed dat we dit hebben voortgezet en elke afspraak die werd gemaakt vond plaats in verschillende koffietentjes.

 

Ook deze “informele sfeer” van zakendoen en het sparren met elkaar over online marketing & webdesign, willen wij graag naar klanten overbrengen. Wij willen jou ook laten genieten van deze omgeving, dus daarom willen wij onze afspraken ook graag onder genot van een kop koffie maken in een gezellige omgeving waar iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Een goede en relaxte relatie vinden wij erg belangrijk.

GET IN CTRL | Shanice & Anne-Claire
“Wij zien er misschien “schattig” uit, maar we zijn een kei in wat we doen!”

Doordat wij zelf ook een Start-Up zijn kunnen wij ons goed inleven in situaties van andere Start-Ups, zoals het hebben van een beperkt budget en het willen genereren van naamsbekendheid, hierdoor proberen wij zoveel mogelijk een vaste prijs aan te bieden. Dus schroom niet om contact op te nemen om jouw bedrijf op een hoger niveau te krijgen.

 

LET OP! Bij een afspraak met GET IN CTRL is de consumptie van koffie niet verplicht, thee of iets fris mag ook 😉

Wat wij Start-ups kunnen bieden

GET IN CTRL biedt start-ups en middel-kleine bedrijven hulp in de vorm van online marketing & web building. Van het opzetten van een website of webshop, tot het implementeren van een online marketing strategie en het maandelijks optimaliseren van de website voor een goede vindbaarheid in Google, de #1 zoekmachine.

 

Wij focussen ons op voornamelijk op start-ups, gezien wij deze nieuwe spelers op de markt 1 op 1 kunnen voorzien van de best gerichte hulp, passend bij het budget van een start-up.

 

Doordat wij, Shanice & Anne-Claire, onze krachten samen hebben gebundeld op het gebied van web building en online marketing kunnen wij een optimaal rendement halen uit de websites van klanten.

We zijn gespecialiseerd in:

 

Webdesigns in WordPress

Webshops in WooCommerce

Huisstijl designs

Zoekmachine optimalisatie

Content marketing

Social media marketing

Google Analytics

``Wij zien er misschien ``schattig`` uit, maar we zijn een kei in wat we doen!``

``Wij zien er misschien ``schattig`` uit, maar we zijn een kei in wat we doen!``

Wij zijn Anne-Claire & Shanice, samen zijn wij de perfecte combinatie tussen online marketing en web building!

WIJ GAAN VOOR TEVREDENHEID