Social Media Marketing

Social Media Marketing

Merkbekendheid

Groot bereik

Instagram is helemaal hot!

Chat support optie

Waarom Social Media Marketing

 

Het aanbod aan social media kanalen is enorm breed. Denk aan kanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest & WhatsApp. Niet alle kanalen zijn relevant voor jou als ondernemer. Bedenk daarom van te voren goed waar jouw doelgroep te vinden is.

 

Consumenten besteden veel tijd op social kanalen en gebruiken dit zelfs als een soort zoekmachine. Ook praten consumenten online over producten en diensten, op deze manier kunnen social media kanalen en/ of influencers het gedrag en de keuzes van je (potentiële) klanten behoorlijk beïnvloeden.

 

Juist daarom is social media ook zo’n effectief medium met een groot potentieel bereik, ter promotie van jouw website. Ga zelf maar eens na hoe vaak je een advertentie of post op social media voorbij hebt zien komen van een bedrijf, merk of dienst.

Onze expertise

 

Onze expertise ligt op het gebied van de volgende social media kanalen:

Facebook

facebook

WhatsApp

whatsapp

Instagram

instagram

LinkedIn

linkedin

Aan de slag met adverteren via Social Media

Wil jij liever aan de slag met betaald adverteren via social media marketing? Onze expertise ligt bij Facebook (re)marketing.

Het opzetten van een goede Social Media Strategie

 

Wij helpen je graag met het opzetten van social media kanalen (welke voor jou branche effectief zijn), het opzetten van een goede strategie en eventuele social media advertenties.

 

Het is belangrijk te bepalen wat het doel is van jouw social media marketing. Wil je meer verkopen/leads? Of meer merkbekendheid? Of liever veel interactie? Daarnaast kan social media marketing ook nog dienen als chat support optie en kanaal om vragen van (potentiële) klanten te beantwoorden.

Misschien ook interessant

 • Website bezoekers meten
 • Breng de customer journey in zicht en optimaliseer jouw website?

   

  Lees meer

 • Content schrijven d.m.v. bloggen
 • Goed vindbaar worden door unieke content te schrijven.

   

  Lees meer

 • E-MAIL MARKETING MET MAILCHIMP
 • Bereik jouw klanten met promotionele emails

   

  Lees meer

 • Online adverteren in Google
 • Prominent aanwezig zijn in Google?

   

  Lees meer