Social Media Marketing

Social media is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het digitale leven. Consumenten besteden veel tijd op social kanalen zoals Facebook & Instagram en gebruiken dit zelfs als een soort zoekmachine. Ook praten consumenten online over producten en diensten, op deze manier kunnen social media kanalen en/ of influencers het gedrag en de keuzes van je (potentiële) klanten behoorlijk beïnvloeden.

 

Juist daarom is social media ook zo’n effectief medium met een groot potentieel bereik, ter promotie van jouw website. Ga zelf maar eens na hoe vaak je een advertentie of post op social media voorbij hebt zien komen van een bedrijf, merk of dienst.

 

Wij helpen je graag met het opzetten van social media kanalen (welke voor jou branche effectief zijn), het opzetten van een goede strategie en de eventuele opvolging ervan.

 

Het is belangrijk te bepalen wat het doel is van jouw social media marketing. Wil je meer verkopen/leads? Of meer merkbekendheid? Of liever veel interactie? Daarnaast kan social media marketing ook nog dienen als chat support optie en kanaal om vragen van (potentiële) klanten te beantwoorden.

 

Wil jij liever aan de slag met betaald adverteren via social media marketing? Facebook (re)marketing is erg effectief aangezien er heel gericht kan worden getarget naar een specifieke doelgroep. Ook daarbij kunnen wij je verder helpen. In de vorm van een social actieplan of liever op basis van uurtarief? You name it!

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze expertise ligt op het gebied van de volgende social media kanalen:

 

Facebook facebook

 

WhatsApp  whatsapp

 

Instagram instagram

 

LinkedIn linkedin

 

Pinterest pinterest

KOM EEN KOPJE KOFFIE MET ONS DRINKEN!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen onder het genot van een kopje koffie? Laat het ons weten!

WIJ GAAN VOOR TEVREDENHEID