SEA (Search Engine Advertising)

SEA is een afkorting voor zoekmachine adverteren en in dit geval behouden wij onze expertise tot zoekmachine adverteren in Google. In Google zijn dit de eerste 4 zoekresultaten en soms ook de e-commerce advertenties aan de zijkant met afbeeldingen erbij. De advertentie resultaten zijn te herkennen aan de groen gemarkeerde blokjes links van een advertentie met de tekst ‘’adv’’:

Zoekmachine adverteren werkt als een online veiling waarin je zelf bepaald hoeveel je bereid bent te betalen per klik van een bezoeker op een bepaald zoekwoord. Indien een gebruiker van de zoekmachine op de advertentie klikt en naar de gewenste webpagina wordt doorverwezen, zal je daar als adverteerder een bepaald bedrag moeten betalen. Je betaalt in principe dus alleen voor daadwerkelijke kliks en geïnteresseerden en niet voor alleen een advertentieweergave.

Een advertentie account wordt opgezet in Google Adwords en bestaat uit:

 

Campagnes

 

Advertentiegroepen

 

Advertenties

 

Zoekwoorden

Hoe vaak jouw advertentie naar voren komt is afhankelijk van het budget dat je wilt uitgeven aan de advertenties & zoekwoorden. Adverteren kan al vanaf 5 euro per dag, maar uiteraard moet dit wekelijks worden bijgesteld om te kijken welke zoekwoorden te duur worden of waar juist kansen liggen voor zoekwoorden om laag in te zetten.

KOM EEN KOPJE KOFFIE MET ONS DRINKEN!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen onder het genot van een kopje koffie? Laat het ons weten!

WIJ GAAN VOOR TEVREDENHEID