Bloggen

Bloggen

Hoger in Google scoren

Betere online vindbaarheid

De juiste zoekwoorden

Meer website bezoekers

Bloggen als content marketing

 

Bloggen, of ook wel copywriting genoemd is een vorm van content marketing. Het gaat hierbij om het schrijven van teksten voor het web: een weblog. Het merendeel van de websites bevat een blog, waarbij sommige websites zelfs alleen een blog zijn.

Maar wat is nu het belang van een blog?

 

Een kwalitatief blog kan voor een enorme stijging van het aantal website bezoekers zorgen. Een blog helpt bij het in contact komen met potentiële klanten en laat zien dat je kennis van zaken hebt. Content is onmisbaar voor een goede vindbaarheid van je website of webshop!

 

Stel je hebt een webshop in tuinartikelen en wilt meer bezoekers naar de website krijgen aan de hand van een blog. Begin van met het bedenken van een aantal onderwerpen of het formuleren van vragen waar jouw klanten vaak mee komen.

 

Deze onderwerpen kan je uitschrijven in een blog van het liefst +/- 1800 woorden. SEO genie Brian Dean omschrijft dat ook in zijn blog, waarbij hij dit heeft onderzocht. Dit kunnen bijvoorbeeld tips zijn voor het installeren van een nieuw tuinhuis, een stappenplan voor het planten van nieuwe struiken of de voordelen en nadelen van verschillende soorten grond.

 

Ook hierbij spelen de twee SEO content doelen weer mee: de website bezoeker voorzien van kwalitatieve content + vindbaarheid verhogen in de zoekmachine van Google.

Ga je graag aan de slag met een blog maar heb jij geen schrijf-skills?

Schrijven is een vak apart en daarom helpen we je graag met het leveren van blogs welke daadwerkelijk gelezen worden en geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines!

Misschien ook interessant

 • Online vindbaarheid van je website
 • Hoger in de Google zoekresultaten komen?

   

  Lees meer

 • Website bezoekers meten
 • Meten hoeveel website bezoekers je krijgt per dag?

   

  Lees meer

 • Social media marketing
 • Het effect van Social Media promotie ervaren?

   

  Lees meer

 • Bedrijf / profiel fotoshoot
 • Professionele foto’s voor op je website?

   

  Lees meer