Bloggen

Bloggen, of ook wel copywriting genoemd is een vorm van content marketing. Het gaat hierbij om het schrijven van teksten voor het web: een weblog. Het merendeel van de websites bevat een blog, waarbij sommige websites zelfs alleen een blog zijn.

Maar wat is nu het belang van een blog?

 

Een kwalitatieve weblog kan voor een enorme stijging van het aantal website bezoekers zorgen. Een blog helpt bij het in contact komen met potentiële klanten en laat zien dat je kennis van zaken hebt. Content is onmisbaar voor een goede vindbaarheid van je website of webshop!

 

Stel je hebt een webshop in tuinartikelen en wilt meer bezoekers naar de website krijgen aan de hand van een blog. Begin van met het bedenken van een aantal onderwerpen of het formuleren van vragen waar jouw klanten vaak mee komen. Deze onderwerpen kan je uitschrijven in een blog van het liefst +/- 1000 woorden. Dit kunnen bijvoorbeeld tips zijn voor het installeren van een nieuw tuinhuis, een stappenplan voor het planten van nieuwe struiken of de voordelen en nadelen van verschillende soorten grond.

 

Ook hierbij spelen de twee SEO content doelen weer mee: de website bezoeker voorzien van kwalitatieve content + vindbaarheid verhogen in de zoekmachine van Google.

 

Ga je graag aan de slag met een blog maar heb jij geen schrijf-skills?

 

Schrijven is een vak apart en daarom helpen we je graag met het leveren van blogs welke daadwerkelijk gelezen worden en geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines!

KOM EEN KOPJE KOFFIE MET ONS DRINKEN!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen onder het genot van een kopje koffie? Laat het ons weten!

WIJ GAAN VOOR TEVREDENHEID