Hosting & Website onderhoud

Hosting & Website onderhoud

Website onderhoud

Waarom is onderhoud belangrijk?

 

WordPress is een erg populair softwaresysteem om websites mee te bouwen. Daardoor erg populair voor hackers die fanatiek naar beveiligingslekken in WordPress zoeken, deze kunnen ze misbruiken om jouw website binnen te dringen.

 

Dit is meteen de reden waarom het onderdeel ‘’website onderhoud’’ zo belangrijk is. Wij zullen er maandelijks voor zorgen dat jouw WordPress-website goed up-to-date is, want als dit niet gebeurt dan is de website kwetsbaar voor een beveiligingslekken. In website updates worden deze lekken vaak gedicht, dus het is erg belangrijk dat je website altijd up-to-date is.

 

Een andere reden om jouw website goed up-to-date te houden is omdat je kunt profiteren van de nieuwe functionaliteiten die beschikbaar zijn in WordPress, de plug-ins en het thema waar je gebruik van maakt.
Verder zorgen wij er met goed onderhoud ook voor dat er altijd back-ups worden gemaakt. Op deze manier kan je altijd terug naar een werkbare situatie als er een keertje iets mis gaat op je website.

 

Wij proberen jouw website zo goed mogelijk te onderhouden en te beveiligen, dit geeft helaas geen 100% garantie dat de website nooit gehackt zal worden.

Onderhoudspakketten

 

Wij bieden twee onderhoudspakketten aan, het Basis Pakket en het Pro Pakket. Een onderhoudspakket is altijd inclusief:

 

Dagelijkse back-ups instellen en maandelijks controleren

 

Handmatige back-ups instellen en maandelijks controleren

 

Website beveiligen en maandelijks controleren

 

Beveiliging updates

 

Systeem updates & controleren in de website

 

Plug-in updates & controleren in de website

 

Snelle website scan: lopen alle functionaliteiten in de website nog naar behoren

Hosting

Wat is Hosting?

 

Webhosting zorgt er voor dat je website bereikbaar is op het internet en dat je vrienden, familie en klanten de website kunnen bezoeken. Zonder webhosting, zou jij de enige zijn die je website kan bezoeken. Je hebt hosting nodig wanneer je een website wilt gaan opzetten of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam.

 

Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is.

 

Bij ons kan je er voor kiezen om ook de hosting van jouw website door GET IN CTRL. te laten regelen en te onderhouden. Vaak is het handig om hosting in combinatie met het onderhoudspakket te nemen, zo sta je nooit voor onverwachte kosten.

Onderhoudspakket met hosting

 

Een onderhoudspakket met hosting is inclusief:

 

Onderhoud basis pakket (of Pro pakket)

 

Controle op webruimte, werkgeheugen en dataverkeer

 

Controle op de snelheid van de website (aantal vCPU’s)

 

E-mail accounts instellen

 

SSL-certificaten

 

Eventuele nodige upgrades naar beter hostingspakket

KOM EEN KOPJE KOFFIE MET ONS DRINKEN!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen onder het genot van een kopje koffie? Laat het ons weten!

    WIJ GAAN VOOR TEVREDENHEID