Bezuidenhout West (BZHW)

Project

Bezuidenhout West (BZHW)

Website

bzhw.nl

Datum

December 2019 – Januari 2020

Categorie

Website / Agenda & Online betaalformulier

Over dit project

 

In samenwerking met de Cynthia Telting van de #DigiDames hebben de dames van GET IN CTRL. een mooie website voor Bezuidenhout West (BZHW) ontworpen en gebouwd. Via de #DigiDames hebben we een mooie LIVE workshop kunnen geven aan het bestuur van BZHW over hoe ze zelf de website kunnen bijhouden en aanpassen.

 

De website heeft mooie functionaliteiten zoals een poll die website bezoekers kunnen invullen. Verder kunnen ze berichten achterlaten op de website, zodat iedereen van de wijk betrokken en actief is: dus niet alleen website beheerders kunnen een bericht/blog schrijven, maar iedereen heeft die mogelijkheid! Verder bestaat de website uit een mooie agenda waar alle komende activiteiten te vinden zijn en kunnen nieuwe leden zich inschrijven via het online (betaal) formulier.

 

De wijkvereniging heeft als doelstelling om met zoveel mogelijk leden als achterban de wijk en de bewoners te vertegenwoordigen bij de gemeente en de wijkpartners. Daarnaast wil de wijkvereniging zoveel mogelijk bewoners betrekken om in de ruimst mogelijk zin van het woord de gezelligheid en saamhorigheid te vergroten.

Logo ontwerp

 

Ook heeft Shanice het logo van de wijkvereniging BZHW ontworpen:

Onthulling van de website